1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. TOLGAHAN SAYIŞMAN’DAN SEVENLERİNE KÖTÜ HABER

TOLGAHAN SAYIŞMAN’DAN SEVENLERİNE KÖTÜ HABER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekranların sevilen yüzü Tolgahan Sayışman, televizyon kariyerine veda etmeye hazırlanıyor. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Sayışman, bir davette yaptığı açıklamalarla televizyon projelerine ara verebileceğinin sinyalini verdi.

2017 yılında Almeda Abazi ile evlenen ve iki çocuk babası olan Tolgahan Sayışman, özel bir davette basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Oyunculuk tutkusunun sürdüğünü belirten Sayışman, iş dünyasındaki yoğun temposu nedeniyle televizyon projelerine vakit ayıramadığını dile getirdi.

“OYUNCULUK ZOR BİR MESLEK”

Sayışman, “Televizyonda oyunculuk yapmak çok meşakkatli ve zor. Özellikle ticari faaliyetlerim nedeniyle sürekli seyahatteyim. Bu yüzden oyunculuğa yeterince zaman ayıramıyorum” ifadelerini kullandı.

“YAZ SONUNDA KARAR VERECEĞİM”

Dijital projelere ve sinema filmlerine açık olduğunu vurgulayan başarılı oyuncu, televizyon ekranlarına dönüp dönmeyeceğiyle ilgili ise şu açıklamayı yaptı:

“Bu yaz sonunda ne yapacağıma karar vereceğim. O gelişmelere göre, televizyon defterini kapatabilirim.”

Sayışman’ın bu açıklamaları hayranlarını üzerken, ünlü oyuncunun kariyerine hangi yönde devam edeceği ise merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir