1. Haberler
  2. dünya
  3. İSPANYA’DA KORONAVİRÜS BİLANÇOSU AĞIRLAŞIYOR

İSPANYA’DA KORONAVİRÜS BİLANÇOSU AĞIRLAŞIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanya Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan koronavirüs verilerine göre; vaka sayısı 26 bin 560 daha artarak 525 bin 549’a yükseldi. Can kaybı ise son 1 haftada 237 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle 29 bin 516’ya çıktı.

İspanya Sağlık Bakanlığı, cuma günü 498 bin 989 olarak açıkladığı toplam vaka sayısını bugün 26 bin 560 artışla 525 bin 549 olarak güncelledi.

Yeni vakaların Madrid’de artış göstermeye devam ettiği, Bask, Katalonya, Aragon ve Endülüs bölgelerinde ise düşüşe geçtiği görüldü.

CAN KAYBI 29 BİNİ GEÇTİ

Koronavirüs’ten son 7 günde 237 kişinin hayatını kaybettiği ve salgında ölenlerin toplam sayısının 29 bin 516’ya çıktığı kaydedildi.

Ülkede korona dolayı hastanede tedavi gören 1829 hasta olduğu ve bunlardan 161’inin yoğun bakımda bulunduğu bildirildi.

Ayrıca Toledo’da bir yaşlı bakım merkezinde 65 kişide korona testinin pozitif çıktığı bilgisi paylaşıldı.


Kaynak: Ensonhaber

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir