1. Haberler
  2. MAGAZİN
  3. BESTE KÖKDEMİR’İN BEBEĞİNE KOYDUĞU İSİM OLAY OLDU: “TÜRKİYE’DE EŞİ BENZERİ YOK”

BESTE KÖKDEMİR’İN BEBEĞİNE KOYDUĞU İSİM OLAY OLDU: “TÜRKİYE’DE EŞİ BENZERİ YOK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Beste Kökdemir, geçtiğimiz günlerde oğluna verdiği isimle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kökdemir, eşiyle birlikte dünyaya gelen bebeklerine Kai Güneş ismini koydu. Bu isim, özellikle anlamı ve özgünlüğüyle dikkatleri üzerine çekti.

Kai, dünya çapında farklı kültürlerde yer bulan ve genellikle “zafer”, “okyanus” veya “yeniden doğuş” gibi anlamlarla ilişkilendirilen bir isim. Güneş ise Türk kültüründe aydınlık, umut ve yaşam enerjisiyle özdeşleşmiş bir kelime. Bu iki anlamlı ismin birleşimi, bebeğe olan sevgilerini ve hayatlarına kattıkları yeni ışığı simgeliyor.

Sosyal medya kullanıcıları, Beste Kökdemir ve eşi Fazlı Erdinç Çatak’ın bu ismi tercih etmelerini büyük beğeniyle karşıladı. Birçok takipçi, “Türkiye’de eşine benzerine rastlanmayan, hem modern hem anlamlı bir isim” yorumları yaptı.

Beste Kökdemir ve eşi, bebekleriyle mutlu bir şekilde yaşamaya devam ederken, bebeklerinin ismi sosyal medyada hızla popülerleşti. Çiftin bu isim tercihi, farklı kültürlerin birleşiminden doğan yeni nesil isimler konusunda bir trendin habercisi olabilir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir