ALMANYA’DA EZİDİ ASILLI GENCİN ÖLÜMÜNE TEPKİ OLARAK YAPILAN YÜRÜYÜŞ ENGELLENDİ
  • BUGUN GAZETESİ
  • GÜNDEM
  • ALMANYA’DA EZİDİ ASILLI GENCİN ÖLÜMÜNE TEPKİ OLARAK YAPILAN YÜRÜYÜŞ ENGELLENDİ

ALMANYA’DA EZİDİ ASILLI GENCİN ÖLÜMÜNE TEPKİ OLARAK YAPILAN YÜRÜYÜŞ ENGELLENDİ

Mart 10, 2021 08:21
ALMANYA’DA EZİDİ ASILLI GENCİN ÖLÜMÜNE TEPKİ OLARAK YAPILAN YÜRÜYÜŞ ENGELLENDİ
0

BEĞENDİM

Almanya’nın Delmenhorst şehrinde Ezidi asıllı genç polis tarafından göz altına alınmıştı. Gencin şüpheli ölümüne tepki olarak yapılan yürüyüşün,  polis ekipleri tarafından engellendiği öğrenildi.

Almanya’nın Delmenhorst şehrinde Ezidi asıllı 19 yaşındaki Qosay K., polis tarafından gözaltına alındı.

Karakola götürülen genç, şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Polis, ölen genç için “trajik bir kaza” açıklaması yaptı.

ALMAN POLİSİ YÜRÜYÜŞE İZİN VERMEDİ

Bu duruma tepki gösterenler ise protesto yürüyüşü düzenledi.

Ancak Alman polisi, bu tepki yürüyüşüne izin vermedi hem de şiddet kullanarak…

ÜLKEDE TEPKİ OLUŞTURDU

Kalabalık topluluğun ellerindeki pankartlarla karakola doğru yürüyüşünü gören polis, engelleyemeyince önce tekmelerle ardından da coplarla girişti.

O anlar anbean kameraya yansırken, olay ülkede büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: ensonhaber

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.